Sundbygaard e væske

Fra den danske producent Sundbygaard kan Easy to Smoke tilbyde et væld af velsmagende e-væsker. Med kombinationen af gode råvarer af højeste kvalitet og flere superlækre smagsvarianter med forskellige nikotinstyrke er der noget for enhver smag. Af lutter lækre muligheder er det næsten umuligt at vælge, og vi har endda kun håndplukket det allerbedste til dig. Især for slikmunde er Sundbygaard en uudtømmelig godtepose af dampende lækkerier. Det er produkter i velkendt dansk verdensklasse til meget gode priser. 

Hvor langt de fleste e-væsker og e-juices kommer fra internationale brands, er Sundbygaard danske traditioner der stolt brænder igennem. Alle smage er inspireret af gode danske traditioner og barndomsminder – især vil vi her fremhæve Blå Fugl der smager som barndommens elskede traditionelle bolsjer Blå Ugle, og smagen Hyldeblomst der leder tankerne hen på dejlige hyldeblomster i det skønneste danske sommervejr samt – kort sagt emmer Sundbygaard af dansk sommervejr samt kølige klassiske smagsvarianter af citrus, frugt og lækkert slik fra barndommen. Sundbygaard e væsker er med synonym med søde og sommerligt skønne sager der samtidig er en hyldest til danske traditioner med en vidunderlig vindersmag.

Selvom indholdet er almindelig e-juice, hører produkter fra denne producent til blandt de bedste på markedet og består udelukkende af naturlige stoffer og altid i blandingsforholdet 1:1. Det giver en perfekt kombination mellem dampudvikling, smag og halskrads og kan bruges til almindelige e-cigaretter. Ligeledes kommer den i forskellige styrker med 0, 6, 12 og 18 mg. nikotin i flasker á 10 ml. – alt sammen til samme pris, men i samme kvalitet. 

Alle væsker er fremstillet i kliniske laboratorier efter samtlige sikkerhedsforskrifter der garanterer de højeste standarder. Med en e væske fra Sundbygaard er du sikret en rygende åbenbaring af dampende høj kvalitet fra et af de bedste brands på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *