Det svære valg: Hvem skal man stemme på?

Når et nyt folketingsvalg nærmer sig, så er der også en masse danskere, som pludselig føler, at de skal tage sig lidt mere sammen for at finde frem til, hvem man egentlig skal stemme på. Man følger lige lidt ekstra med i nyheder og den slags, så man også føler, at man stemmer på en politiker, som man er nogenlunde enig med, og som man trygt vil give sin stemme. Se mere her for at finde ud af, hvilke kandidater der er mulige at stemme på – og ellers bliv lidt klogere på valget og din stemme herunder.

Undersøg folketingskandidater i området

Ofte kan det være ret uoverskueligt at finde ud af, hvem man egentlig skal stemme på. De fleste kender nok til partilederne for partierne, men det er altså ikke muligt at stemme på dem fra alle kroge i landet. Man skal altså finde frem til de folketingskandidater , som man rent faktisk kan stemme på i det område, hvor man bor. Det er altså en god ide at få sig et overblik over, hvem man rent faktisk kan stemme på. Man ved måske allerede, at man har et bestemt parti, man vil stemme på, og så kan man jo sætte sig ind i en konkret person, man kan stemme på – hvis man i hvert fald gerne vil give en personlig stemme.

Tag en test

For at hjælpe alle de danskere, som ikke helt ved, hvem de skal stemme på, så er der også de såkaldte kandidattests, hvor man altså giver sin holdning til en lang række spørgsmål og problemstillinger, og så kan man herefter se, hvilke politikere, man er mest enige med. Det er i hvert fald en meget fin ting at gøre, hvis man er lidt i tvivl om, hvor man egentlig vil afgive sin stemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *