Udsmyk dine vægge

Få ting i hjemmet er så upersonlige som helt hvide vægge. Har du ingenting på dine vægge derhjemme, er det tid til at få gjort noget ved sagen. Det skaber hygge, tilføjer farve og personlighed, og så kan malerier eller anden udsmykning på dine vægge hjælpe dig til at slippe af med det ekko, som mange nye huse er præget af. 

Farver og mønstre skaber stemning

Der findes mange måder at slippe af med de hvide, kedelige vægge. Du kan for eksempel vælge at male væggene i en mere spændende farve. Når du maler væggen, kan du være med til at påvirke, hvilken stemning der er i rummet. Rolige og afdæmpede farver skaber hygge og ro og er dermed oplagte i dagligstuen eller soveværelset. Friske og skarpe farver kan du bruge i køkkenet, og måske også på badeværelset, alt afhængigt af hvilken stemning du ønsker at skabe.

Går du efter at lave din helt egen wellnesszone, hvor du kan koble af efter en lang arbejdsdag, skal du nok ikke vælge en neongrøn farve til væggene. På børneværelset kan du med fordele lave forskellige områder, således at der er afdømpede og afslappende farver omkring sengen, mens hjørnet med legesager og skrivebord kan indrettes med de lidt dristigere farvevalg. En anden spændende mulighed for at få gjort dine rum mere spændende er at finde et flot tapet, du kan sætte op på væggene. Tapet kan virkelig være med til at skabe en helt særlig stemning i rummet, og så er det både super nemt at sætte op og pille ned igen, hvis du bliver træt af det. 

Indret med spejle

Orker du ikke at tage på udkig efter fine billeder til dit hjem? Det behøver du faktisk heller ikke, for vi har et godt tip til dig: Hæng spejle på væggen i stedet for malerier. Spejle skaber en illusion af, at rummet er større, end det egentligt er, og er dermed en virkelig god løsning til små rum. Du kan nemt finde alle mulige forskellige slags spejle, både i sjove former og med flotte rammer, så det behøver bestemt ikke at se kedeligt ud.

Et spejl med en helt speciel ramme kan være mindst lige så dekorativ som en grafisk plakat, og derfor kan du være helt sikker på, at du får et flot resultat til sidst. Der er nogle få ting, du skal overveje, når du indretter med spejle i dit hjem: Undgå at hænge dem lavt, hvis du har børn eller tit har små, nysgerrige gæster med fedtede fingre på besøg. Desuden kan du bruge plakater / posters til at dekorere væggene, lige i din stil, hos Mynewart kan du finde plakater som passer til din stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *